Info website

 Bovenaan iedere pagina zie je de links naar de verschillende onderwerpen op deze site. De titels daarvan spreken voor zich. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van sub-menu's om te voorkomen dat het drop-down menu te lang wordt. De actieve pagina is voorzien van een donkergekleurde achtergrond. Als een link meerdere pagina's bevat verschijnt er automatisch een drop-down menu waarin je een keuze kunt maken. Ook kun je een overzicht van alle pagina's op deze site zien door op "Sitemap" onderaan iedere pagina te klikken. Je ziet dan in één oogopslag alle pagina's.

 

Aan de rechterzijde zie je een kolom met 'Nieuw op de site' en wat links naar speciale pagina's.

 

Door op de foto bovenaan iedere pagina te klikken ga je naar de start pagina.

 

Tip: de meeste foto's op deze site zijn 'klikbaar', dat wil zeggen als je op de foto klikt er een grotere afbeelding geopend wordt. Met de pijltjes op de grotere foto kun je door een album bladeren.

 Als een woord blauw gekleurd is én onderstreept betekent dat het een link betreft naar een andere pagina op deze site of naar een externe link op het Internet.

 

Namen van personen (en vergrote teksten) zijn Italic (schuin) afgebeeld.

Namen van software zijn Bold (vet) afgebeeld.

Functies in software zijn rood afgebeeld.

 

Als je op een (lange) pagina naar beneden gescrolled bent zie je rechtsonder een vierkantje verschijnen met daarin een pijltje naar boven. Als je daarop klikt ga je naar de top van de pagina.

 

Mocht je een zpellingsvaut of een andere fout (b.v. een link die niet werkt of niet naar de juiste website gaat) tegenkomen, aarzel dan niet mij een mail hierover te sturen! dtouw@ziggo.nl of het formulier te gebruiken op de Contact pagina.

 

e-mail voor contact over mijn fotowerk:

foto@dannytouw.nl

 

 

Webdesign: Danny Touw.

Alle foto's op deze website met vermelding '© Danny Touw' zijn eigendom van Danny Touw. Het is niet toegestaan om deze te kopiëren, te verkopen of te gebruiken zonder toestemming!


Oneigenlijk gebruik van je foto's

 Het gebeurt weleens dat je op facebook of internet je eigen foto voorbij ziet komen. Zonder dat gevraagd is of de foto gebruikt mocht worden. En nog erger, het watermerk of je naam is verwijderd.

 

Om nu snel te zoeken waar een foto gebruikt wordt heef Google een handige functie: afbeeldingen zoeken. Stuur vanaf deze Google site je foto op waarvan je wilt weten waar die gebruikt wordt. En binnen zeer korte tijd worden die plaatsen getoond. Uiteraard zie je ook de foto die je gebruikt hebt op je eigen website of op facebook.

 

Op deze manier kom je er snel achter of je foto onterecht ergens zonder je toestemming gebruikt wordt.

 

Dit is de site van Google: Google afbeeldingen

Klik op het camera symbool om te starten, en vervolgens op ‘Een afbeelding uploaden’.

 


10 tips voor een goede landingspagina

 Kijk op de website van RB-Media voor een artikel van Rudy Beers over 10 manieren hoe je je website, en met name de landingspagina, aantrekkelijk voor bezoekers kunt maken: RB-Media.